Armani kväll på old fashion.

  

Ciao Ciao!
Igår bestämde vi oss för att gå ut och ha en el kväll/natt i milano. Vi ska ju åka hem snart så nu gäller det att få ut det mästa. Dock har inte spec någon av oss mycket pengar att spendera så vi får hitta andra lösningar. Tex som igår...detta var inte plannerat men det var ändå lite roligt.

Vi gick och pratade om vilket ställe vi skulle gå till som hade de billigaste drinkarna 3 -5 euro ,så de dyraste stället var ju inte direkt dyrt heller. men när vi passerade en bar så flög det ut en kille genom dörren och dryckte upp två biljetter i ansiktet på oss. Gratis, gratis sa han. Så där satte vi oss en stund och surplade i oss en varsin gratis drink, mycket trevligt. 

senare iväg till Oldfashion. Det var Armanimodell kväll fick vi reda på så till en början kände man sig ganska missplacerad med det slutatade väl, träffade många trevliga människor och dansade nästan hela natten lång.
taxi resa hem vid 05 tiden =) 





vi träffade ett gäng rugby spelare från England, man kan säga att det utmärkte sig. tänk er att alla italienare är i ca min längd, kanske liiite längre. och så kommer dessa in på dansgolvet.

nu blir det att åka till parken! SOOOOL!

Mille baci!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0