Då var det ännu en regnig söndag.

Buonasera raggazzi!

Här ligger jag ensam i min säng med foten uppe i vädret, enligt doktorns order. Så vad passar inte bättre än att blogga lite.  Syster Larsson har sprungit ut på egna äventyr. Antar att de var för att vi båda skulle lugna ner oss lite, men hon sa att hon behövde inhandla lite saker.

Det är verkligen synd att vi ska behöva tjafsa så mycket, det är verkligen om allt. Är det inte om maten så är det om en Rougeborste! Något som kommer upp på diskussion ganska ofta är även vårat kroppspråk och attityd. Även hur vi uttalar och hur vi väljer att sätta ihop våra meningar när vi vill säga något. Det är oftast där det brister först. Sen visar det sig efter många krig efteråt att allt bara var ett missförstånd. Sedan går det ju inte att komma ifrån att vi är väldigt olika på många sätt och vis. vad vi tycker och tänker, etik och moral, svart och vit,

= Alice och Astrid 

Alltid om något, men det är väl syskonen Larsson, eller syskon över huvudtaget kanske.

Men de viktigaste är ju iaf att vi älskar varandra och när vi är vänner har vi riktigt kul tillsammans. Och det har varit väldigt mysigt att ha henne här i Milano.

Det var som Syster själv sa: Vi har ingen att riktigt bråka med förutom varandra, Du har ingen i Italien du riktigt kan skrika på och jag har ingen i Karlstad. Den enda vi kan skrika lite på är Mamma, men de ger inte samma effekt på skype.


Love you my sis /// Alice



Btw...de gör sååå ont =(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0